Pentru blat:
2
linguri amidon
2
linguri tarate de grau
2
oua
250
gr. branza de vaci
sare
1legatura leurda
1/2
plic drojdie uscata
700
gr. carne tocata de curcan
2
oua
1-2
linguri boabe de mustar
patrunjel
2
fire ceapa verde
1 legatura leurda
sare,
piper
2
linguri de tarate de ovaz
Crusta:
1
ou
20
ml. lapte
nucsoara
o
lingurita de mustar
Preparare:
Preincalziti
cuptorul la 180 gr. Amestecam faina cu amidonul, tartele de grau si drojdia
uscata.
Adaugam
cele 2 oua si mixam bine. Punem branza si leurda taiata fin.
Amestecam.
Cu acest aluat tapetam o tava de tarta.
Lasam
deoparte. Pentru umplutura facem un amestec de condimente, ceapa tocata marunt
si leurda tocata, adaugam carnea, oua si 2 linguri de tarate.
Framantam
totul bine, poi turnam compozitia peste blat.
Dam
la cuptor pentru o ora. Spre finalul coacerii, batem un ou cu lapte nucsoara si
mustar.
Scoatem
tarta, turnam amestecul si redam la cuptor pentru inca 10 min. se serveste
calda sau rece, cu sau fara salata. Este foarte usor de dus la servici intr-o caserola. Adecvata pentru dieta Dukan.