marți, 23 august 2011

Pate RAW


Ingrediente:
100 gr nuci caju
hidratat
50 gr arahide hidratate
100 grame seminte de floarea soarelui hidratate
1 catel de usturoi
1 lingura de suc de lamaie
un praf de sare
1 rosie mica
cateva frunze proaspete de busuioc


Preparare:
Caju-ul, arahidele, semintele de floarea soarelui se strecoara, apoi se proceseaza in blender cu restul ingredientelor timp de 2 minute pana cand totul se transforma in crema. Punem la rece.

Salata iute de alge


Bucataria japoneza prezinta:

50 gr alge deshidratate
1/2 ceapa mica, 1 lingura ulei de ore
2 linguri otet de orez
un ardei iute
sare

Algele se lasa 15-20 min intr-un castron cu apa, dupa care se clatesc si se scurg. Le tocati la 2-3 cm lungime. Puneti ardeiul tocat marunt (sau jumatate daca nu vreti prea iute) si ceapa taiata felii. Condimentati. Daca vreti putin mai dulce adaugati sos worcester si pt mai multa aroma putin ghimbir murat sau proaspat.

Meniuri RAW II



Salata iute de alge si pate RAW