marți, 27 iulie 2010

Briose cu visine




Aceasta reteta am facut-o deja de mai multe ori si de fiecare data dublez cantitatile, deoarece suntem mari fani briose, dar si visine.


Ingrediente:
175 gr unt
120 gr zahar
1 praf sare
1 plic zahar vanilat
1 esenta de vanilie
3 oua
50 gr migdale macinate
250 gr faina
1 lg-ta praf de copt
75 ml lapte

300 gr visine.


1. Se bat cu mixerul: untul cu zaharul, apoi adaugam sarea, zaharul vanilat si esenta de vanilie. Inglobam ouale pe and si mai batem 2 minute. Amestecam migdalele cu faina si praful de copt si adaugam compozitiei. La final adaugam si laptele.
2. Scoatem samburii visinelor si le lasam la scurs.
3. Umplem hartiile pt. briose pana la jumatate cu aluat si asezam jumatatile de visine deasupra. Eu pun si cate 4 pt. ca imi plac foarte mult.


4. Dam la cuptor pentru 20-25 minute la 175 grade.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu