marți, 19 octombrie 2010
Macaroane cu lutenitsa
Azi am facut macaroane cu "de toate", pt ca aveam exact 20 de minute pt a prepara ceva.
Lutenitsa am primit-o pentru a experimenta o reteta de briose, dar nu am avut nevoie de tot borcanul, astfel am folosit-o la aceasta reteta.
Ingrediente 2 pers:
300 gr macaroane
2 carnati subtiri afumati
100 gr. sunca
1 ceapa
1 ardei mic
200 ml suc rosii
2 lg lutenitsa
sare, piper, cimbru, busuioc, rozmarin
1. Fierbem macaroanele al dente cu putin ulei si sare.
2. Tocam ceapa si ardeiul cubulete. Le calim in putin ulei de masline. Taiem carnatii rondele si sunca cubulete si le adaugam la legume. Mai calim putin, adaugam condimentele, apoi sucul de rosii si lutenitsa si lasam sa mai dea in clocot 5 minute.
3. Le servim peste macaroane sau amestecam macaroanele si lasam 2 minute sa se intrepatrunda.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu