marți, 9 noiembrie 2010

Cartofi cu crema de mascarpone



Ingrediente:
700 gr cartofi
150 gr carnati
5 oua fierte
3 galbenusuri
500 gr mascarpone
30 gr smantana
3 rosii
patrunjel, sare
200 gr cascaval ras

Fierbem cartofii in apa cu sare. Ii curatam si ii taiem rondele dupa ce s-au racit. La fel facem si cu ouale fierte si carnatii, ii taiem rondele. Amestecam mascarpone cu smantana si galbenusurile. Ungem un vas termorezistent cu ulei de masline si asamblam: un strat de cartofi, jumatate de sos mascarpone, carnatii, ouale, apoi un nou strat de cartofi, rosiile taiate rondele si din nou sos. Deasupra presaram patrunjelul si cascavalul si dam la cuptor la 180 C pana ce se rumeneste deasupra.
Foarte bun si a doua zi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu