duminică, 4 septembrie 2011

Am redeschis

  Am pornit acest blog in ideea de a transmite prietenilor mei retete incercate de mine dar si de a face cunoscute cateva bunatati din bucataria ungureasca, asa cum sunt gatite in familia mea. 
  Timpul a trecut, pagina a fost accesata de cateva mii de ori atat de prieteni cat si de cunoscuti sau necunoscuti. Ma bucur daca am putut ajuta sau inspira macar cateva din aceste persoane. Intre timp si eu am mai crescut, am mai invatat cate ceva in ale gatitului, am experimentat, am descoperit lucruri noi, dar si faptul ca pe langa gatit pur si simplu ador sa creez dulciuri, sa  decorez torturi si prajituri. Inca sunt in proces de asimilare, probabil acest demers nici nu va inceta vreodata, dar cel mai mult ma bucur ca am putut observa fericirea si uimirea pe fetele celor cunoscuti cand si-au primit torturile sau micile surprize de ziua lor.
  In continuare am facut cateva mici schimbari in acest blog  si anume l-am impartit in doua. Formatul acesta va ramane pentru mancaruri si patiserie, iar celalalt pe care l-am numit "Cakes and stories" va contine tot ce e de dulce. Veti putea accesa pagina cu dulciuri din profilul meu la capitolul despre mine. Sper ca noile proiecte  sa fie numeroase, folositoare si imbucuratoare.
  Accept cu drag pareri si comentarii, nu ma pricep inca foarte bine la  capitolul webdesign, asa ca orice fel de idee sau ajutor este binevenit.
Va doresc vizionare placuta si pofta buna pentru cei care experimenteaza impreuna cu mine.