Este foarte buna aceasta prajiturica, mai ales ca poate fi data si copiilor.
Ingrediente:
4 morcovi rasi
200g faina
300g zahar
150ml ulei
4 oua
100g nuci tocate
o lingurita de praf de copt
o lingurita de bicarbonat de sodiu
o lingurita de scortisoara un praf de nucsoara un praf de sare
Glazura:
1 pachet de crema de branza
100g unt 100g zahar pudra
1 lingurita esenta de vanilie
100g nuci tocate
Ingrediente:
4 morcovi rasi
200g faina
300g zahar
150ml ulei
4 oua
100g nuci tocate
o lingurita de praf de copt
o lingurita de bicarbonat de sodiu
o lingurita de scortisoara un praf de nucsoara un praf de sare
Glazura:
1 pachet de crema de branza
100g unt 100g zahar pudra
1 lingurita esenta de vanilie
100g nuci tocate
Amestecati faina, bicarbonatul, praful de copt, uleiul, zaharul si ouale. Apoi am adaugati mirodeniile, si la sfarsit - morcovii si nucile.
Turnati compozitia in tava unsa cu unt, si bagati-o la cuptor, la 180 grade pentru 20 de minute - o sa stiti ca e gata facand testul cu scobitoarea.
In timp ce prajitura se raceste, faceti glazura - dintr-un pachet de crema de branza , 100g unt, 200g zahar pudra, 1 lingurita esenta de vanilie si 100g nuci tocate.
Apoi am intindeti glazura pe deasupra, si bagati-o la frigider macar o ora.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu