vineri, 10 februarie 2012

Piept de pui cu lapte de cocos si curry

Am ramas datoare cu un numar mare de postari pe care sper sa le recuperez in timp. Deocamdata o sa postez cate ceva cum imi permite timpul.

Acreasta mancarica este una foarte gustoasa si nici nu este o reteta foarte laborioasa.

Avem nevoie de:
1 piept de pui
1 ceapa mare
250 ml lapte de cocos
3 catei de usturoi
250 ml supa de legume
2 lg sos de soia
2 l-te praf de curry
sare, piper, ulei de masline

Taiem pieptul cubulete, apoi il prajim in 2 lg de ulei de masline. Taiem ceapa julien si usturoiul rondele subtiri. Separat calim ceapa si usturoiul in 2 lg de ulei de maslinem adaugam praful de curry, laptele de cocos si supa, mai lasam sa dea in clocot cateva minute, apoi adaugam carnea cubulete si lasam sa fiarba putin pana se ingroasa sosul. Condimentam si e gata.

Noi l-am servit cu orez fiert si calit dupa cu putin curry pt culoare.